torsdag, mars 12, 2009

Børge Blikeng hoppet 220,5meter i Vikersund UTEN VG


Nå er jeg ikke den som klager først men som hoppentusiast, tidligere hopper og trener ++ syntes jeg det er på sin plass med en ørliten kaktus til hopplandslagets hovedsponsor og Norges største avis. E-post til ansvarlig redaktør avsendt :



Hei VG

Dette er ment som kontruktiv kritikk og ikke noe mer enn det.
Jeg, og flere med meg, er svært forundret over den elendige dekningen av hoppsport i norske media. Noe annet er vel ikke å forvente av deres konkurent, men VG som tilogmed er hopplandslagets hovedsponsor og VG-logoen er mer eller mindre assosiert med norsk hoppsport så blir dette for meg en gåte.
Vi nærmer oss et historisk renn i Vikersundbakken og har sannsynligvis nå fått den nest største hoppbakken i verden. Det er viktigere enn noengang at det kommer mange tilskuere til Vikersund og hoppsporten trenger den publisiteten den kan få. Dette er også viktig for rekruteringen i norsk hoppsport.

Hoppsport er en del av den norske folkesjela så jeg har vansklig for å tro at ingen vil lese det og ikke minst... I dag er det en prøvehopper som har hoppet 220,5 meter. (http://www.vikersund.no/default.asp?side=node&nodeID=1742 ) Det lengste hoppet på norsk jord noensinne. - Vi har ofte sett krigstyper i VG av mye mindre begivenheter enn dette, men da gjerne på fotballbanen.
Alt dette uten et eneste ord i den norske presse. - samtidig er utenlandsk presse på hugget.
Ber med dette om mer skihopping i norges fremste avis!

MVH

Ole Kristian Temte

10 kommentarer:

Anonym sa...

Så sant som det er sagt! Nå har VG tydeligvis lest denne bloggen, og fattet poenget. Dermed rykker de inn følgende brede dekning:

"PS. Dagens lengste hopp var det Børge Blikeng som stod bak. Hans 220,5 meter er det lengste hoppet i Norge noensinne."

Få Carew med sin dårlige rygg til Vikersund, så blir det nok fart på mediadekningen.

Hilsen gammel skihopper fra Blikengs hjemby. Heia Namsos!

ok paintball sa...

Og nå har de nektet jentene å hoppe igjen!? Jeg gir meg over. Jeg får bare henvise til mine tidligere innlegg:

http://temte.blogspot.com/2008/03/reinspikka-vs-fra-ioc-president.html

og

http://temte.blogspot.com/2009/02/en-barriere-er-brutt-og-historie.html

men nå er ihvertfall VG med igjen sp får vi håpe det blir bedre i helgen. :-)

ok paintball sa...

NÅ kom den da :
http://www.vg.no/sport/ski/hopp/artikkel.php?artid=561108

Takk til VG. Bedre sent enn aldri!

ok paintball sa...

Svar fra VG:

Hei, Ole Kristian.
Vi hadde flere artikler om Vikersund i forrige uke da det ble klart at de fikk penger til utvidelse av bakken og da de selv gikk ut og sa at de regnet med rekord nå til helgen.

I går hadde vi i tillegg to artikler. En på jentene som ikke fikk hoppe og en på prøvehopperen som satt ny rekord.

Med vennlig hilsen

Morten Ulekleiv
fungerende sportssjef, VG Nett


***

Hei Morten .
Prøvehopperen som satte bakkerekord ble lagt inn over kl 23 i går kveld og saken om jentene ble lagt ut 20 minutter etter at jeg sendte dere mail!
Så...Ja.
Jeg tror jeg fikk noe slikt som 30 henvendelser på mitt private blogginnlegg på denne saken i går og faktum er at dere ikke hadde skrevet en enste sak.
Det at Vikersund fikk bevilget penger har ikke noe med grasrota og skihopping generelt å gjøre. Det har null betydning for rekruteringen.

MVH
Ole Kristian Temte

ok paintball sa...

Det er flott at du er hoppengasjert, men vi må prioritere hoppsporten i forhold til en rekke andre viktige sportsgrener. Totalt sett i løpet av et år, er hopp en av de grenene vi dekker relativt tett. Vi har vært på flere verdenscuprenn, på hoppuka og på VM i Liberec. Vi er også til stede i Lillehammer i kveld.

Dessverre har vi ikke mulighet til å være i Vikersund i helgen fordi det kolliderer med fotballstarten som vi har satset mye penger og ressurser på.

Med vennlig hilsen

Morten Ulekleiv
fungerende sportssjef, VG Nett

Anonym sa...

Det blir jo helt galt når VG ikke er tilstede på et skiflyvingsrenn? Er det økonomikrise der også? Det burde jo være et obligatorisk sted å være.

Dette må da være totalt feilprioritert. Oppfordrer freelancere til å skrive inn

Anonym sa...

Det går jo ikke an. Dette er jo en av de største sportsbegivenheter på norsk jord denne sesongen. VG fornekter seg ikke.

Anonym sa...

"Dessverre har vi ikke mulighet til å være i Vikersund i helgen fordi det kolliderer med fotballstarten som vi har satset mye penger og ressurser på."

???????

Anonym sa...

Fant denne bloggen ved å søke på Blikeng på nett. Fant ikke VG.
Bra innlegg!! Også om jentehoppingen.

Norske aviser er bare opptatt av kjendiser og fotball

Anonym sa...

VG er en Drittavis. De har sagt det selv.