fredag, november 27, 2009

Hva er det som ikke kommer frem?

Nå er det kommet ganske klart frem hva Peter Mueller FAKTISK sa under middagen i Berlin og selv om det har samme innhold får ordene plutselig en langt annen mening. Alle vet at Mueller er frisk i uttallelser og flere har nå "stått frem" og gjenfortalt de nøyaktige ordene som ble brukt under middagen der Nordmenn og Amerikanere var samlet. Allikvel fortsetter sentrale personer i skøyteforbundet og bruke ordet `sextrakassering`. Enten er det en del ting som fortsatt ikke kommer frem i denne saken...eller noen har en meget lav terskel over hva man tåler....eller noen har jobbet aktivt for å bli kvitt Peter Mueller. JEG vet ikke, men denne saken er så grumsete at det er liten mulighet for at noen ser klart før OL er over og da er det for sent.

Dette er en ekstrem avgjørelse nå rett før OL og det er vanskelig å forstå hvorfor skøyeforbundet tar slike skritt uten at det ligger helt andre ting bak. -Jeg ble pinlig berørt,sier skøytepresidenten. Er den listen da veldig,veldig lav eller holdes det fortsatt tilbake informasjon?
Om det er sant som vitner forteller i ettertid er det ikke lengre skjellig grunnlag for å sparke Mueller og da tyder ting på andre krefter akkurat som TV2`s nyhetsanker skriver på sin blogg...
Noe som plutselig også blir en sak der en kvinnelig AP-politiker plutselig kaster seg inn i kampen og krever at TV2-ledelsen kaller Gnat inn på teppet for å bedrive konspirasjonsteorier som igjen er med på å undertrykke kvinner i lignende saker?
Personlig syntes jeg denne politikeren skal konsentrere seg om bio-dieselavgifter og andre ting enn ting hun åpenbart ikke har greie på.

For en latterlig rør med vås der de store taperne blir de som faktisk skal gjøre en innsats med det norske flagget på brystet.

Ganske mye har kommet frem i denne saken, men det mest interessante her er det som ikke kommer frem!

1 kommentar:

Anonym sa...

Bonjour

It is my first time here. I just wanted to say hi!