fredag, oktober 15, 2010

X-Faktor - Tabbe!!

Nå husker jeg hvorfor jeg ikke har sett slike program på noen år! Tanita ut? Hva i alle dager er det? Handler ikke dette om nettopp X-faktor? Det er vel et par andre i det showet som har hengt med på sympatibølgen lenge nok nå vel? Det blir rett og slett latterlig å miste en deltaker som Tanita Kolås så tidlig i dette showet!
Opp mot deltakere som for eksempel Atle og Eivind (en av de vinner vel?) kommer hun selvsagt til kort, men hallo? Folk stemmer som neper og glemmer hva dette dreier seg om spør du meg.

Mine stemmer gikk ihvertfall til Tanita hver eneste gang!
Goodbye og good luck - Heia Atle og Eivind!

4 kommentarer:

Kjell sa...

Hun har jeg sagt helt fra starten av at ikke vil vinne.

Hun er pen, og synger rent. Det er det. Synger dårlig både på lave og høye toner.
Lukk øynene og tenk på om dette er en stemme du vil digge på radioen?
En evt musikkvideo blir nok derimot ok å se på ;)

Ole Kristian sa...

Jada. Jeg er i utgangspunktet helt enig. Det er ikke sjangs i havet mot de som faktisk har det de kaller X-faktor, men jeg irriterer meg grønn i forhold til et par andre som absolutt ikke har noe i et slikt program å gjøre.
Det samme skjer gang på gang. Folk kommer videre på totalt feil premisser. Det er et par med enda som ikke er i nærheten av å ha noe å gjøre på et slikt show, men folk stemmer vås.

Den jentegruppa (Irresistable?) som også var nære på å gå ut hadde heller ikke noe i en utslagskonkurranse å gjøre så tidlig.

Til syvende og sist handler dette om å selge plater og billetter og akkurat DET hadde garantert Tanita gjort fremfor flere andre.

Håpløst!

Anonym sa...

Hun sang falskt på fredag men som blogger sier så burde et par andre røket først

Anonym sa...

Takk for at Mo er ute. Lei M. Jackson kopien