tirsdag, desember 01, 2015

C4 Power! Blir ikke arbeidsledig i vinter

Da har gutta jobbet og merra i stallen har fått selskap av noen hundre hester til her.
Når jeg engang startet med rallycross, for ikke så lenge siden hadde jeg virkelig ikke trodd at jeg skulle få oppleve en slik sak i mitt eget verksted men nå står vi her altså og vi har allerede fullført en hel sesong med mye oppturer og noen nedturer. Så de fleste mål er vel nådd - og vel så det!
Motor skal til full overhaling i Frankrike, differ og girkasse skal ut til overhaling og noen ombygginger skal gjøres før neste års sesong.
Da gjenstår det å se om det er igjen noe budsjett til sårt tiltrengte oppgraderinger.
Det er fortsatt ikke helt avgjort hva vi kjører neste år, men akkurat nå tyder en del ting på at vi skal prøve å kjøre en full EM-sesong.
Følg med på www.okmotorsport.no og www.facebook.com/okmotorsport som vanlig for å finne ut mer. Også som vanlig er vi svært avhengige av våre kjære sponsorer og vi søker hele tiden etter flere sponsorer, samarbeidspartnere, bidragsytere osv. så om du kunne tenke deg å hjelpe et svært lite team i et svært stort sirkus så ikke nøl med å kontakte oss. Her er det mange muligheter alle veier og du får muligheten til å bli med på noe unikt. Kontakt oss i dag!!

Ingen kommentarer: